torstai 31. joulukuuta 2015

Uusia maaseudun tuulia

Tervetuloa seuraamaan uuden maaseutulaisen elämää tänne Etelä-Karjalaan. Tarkoituksena on kirjoittaa vanhan talon korjauksesta, luontoelämyksistä, sisustamisesta, puutarhanhoidosta ja kaikesta muusta puuhailusta ja jännittävistä tapahtumista, joita eteen sattuu.

Blogia kirjoittelee nuorehko alle kolmekymppinen naishenkilö, jolla blogin perustaminen on ollu mielessä jo jonku aikaa. Aiemmin oon kuitenki  asunu kaupungissa ja on tuntunu, ettei siel tapahdu sellasii asioita, joista haluisin jakaa kokemuksia blogin kautta. Maallemuuton jälkee on tuntunu, että nyt on oikee aikaa perustaa myös blogi. Oon koko ikäni asunu kaupunkimaisemissa, mut pienestä pitäen mielessä on ollu kuitenki ajatus, että muutan sitten isona maalle. Nyt oon ilmeisesti tarpeeks iso ja maaseutu sai uuden asukkaan.

Taustana vielä sen verran, että vähä aikaa sitten löyty sopiva talo omasta rauhasta ja hetkeäkään en oo tänne muuttoa katunu. Muuttoajankohta oli tosin ehkä pahin mahdollinen. Marraskuu, jollon vettä sato, illat oli pimeempääki pimeempiä ja luonto oli just menny talviunille. Nyt uuden vuoden kynnyksellä pakkanen on muuttanu maisemaa jo toisen näköiseksi ja kevättä odotellaan. Tulevalla "työmaalla" on remonttia ja sisustusta kaipaava talo, iso piha omenapuineen, marjapensaineen, peltoineen ja piharakennuksineen ja luonto tapahtumineen eri vuodenaikoina. Mikä voisi olla parempaa? Onks tää nyt sitten ikuinen työleiri vai unelmien puuhamaa? Sehän on ihan vaa kiinni katsojan näkökulmasta. ;) Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti