torstai 8. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivä

Olipahan mukavaa, kun saimme vieraita itsenäisyyspäiväksi. Oli pienempää ja vähän isompaa vierasta yökylässä. Meni melkein vuosi, että ketään ei voinut edes pyytää yökylään remontoinnin vuoksi, mutta nyt voi ja on mukavaa saada yövieraita. Kun kolmistaan miehen ja kissan kanssa asustellaan, niin meillä on kaksi ylimääräisiä huonettakin majoittujia varten. Nyt toinen huoneista tosin vaatii romujen tyhjennystä ja sisustamista, joten sinne ei voinut vielä majoittua, mutta muualle mahtui hyvin.

Mitään ihmeempää tekemistä meillä ei ollut. Täällä meillä lähimmät katuvalot on 8km päässä kirkollla, joten pimeyttä riittää. Mikäpäs olikaan kivempaa, kun illalla lähteä ulos taskulamppujen kanssa hiippailemaan. Ulkovaloja meillä toki on, joten aivan pimeässä ei täällä tarvitse olla. Lapsien mielestä taskulamppujen kanssa oli jännää seikkailla. Itse he asuvat kaupungissa, joten tälläistä pimeyttä ei kaupungissa näe.

Itsenäisyyspäivän sää oli mitä parhain. Ulkona oli noin -10astetta pakkasta ja aurinko paistoi. Luntakin on tullut nyt taas ja mäenlasku onnistui. Itsekin kävin kokeilemassa laskemista pulkalla ja liukurilla ja oli melkoista meininkiä. Ehkäpä mäki tarvitsisi vielä lisää lumikerroksia, niin siinä olevat muhkuratkin häipyisivät ja kyyti olisi liukurillakin tasaisempaa. :)

Lippukin nostettiin taas salkoon. On se aina niin hienoa, kun lippu liehuu tangossa.
Vieraat toivat myös glögiä mukana, mutta kukaan ei sitten sitä jaksanut juoda, joten maistelimme sitä vasta illalla miehen kanssa kahdestaan samalla, kun katseltiin linnan juhlia. :)


Tällaisia päivä lisää. :) Palataan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti