torstai 25. helmikuuta 2016

Viemäröintiä osa 2

Viemäröintitöiden suurin osuus lienee nyt takanapäin. Eilen saatiin viemäriputket asennettua keittiöön ja vessaan. Keittiön osalta viemärijutut ovat valmiita, mutta vessassa on vielä tekemistä viemäriliitosten, lattiakaivon ja viemärin hengitysputken kanssa. Nykyisellään koko talossamme lämmityksen hoitaa vesikiertoiset patterit, jotka uusitaan lähiviikkoina. Nyt on syntynyt ajatus, ettei vessaan enää tulekaan omaa patteria, vaan sinne asennetaan vesikiertoinen lattialämmitys. Tämä ratkaisu toimii mielestämme paremmin, koska vessa on pieni ja patteri vie tilaa vessassa. Lattialämmitys on myös helppo toteuttaa nyt, kun vessa on purettu kokonaan. Uusimisen yhteydessä myös allas ja kaapistot siirtyvät toiselle seinustalla nykyisen patterin paikalle. Vessaremontin ratkaisuista kerron jatkossa lisää, kunhan se taas etenee. Tässä vessa tällä hetkellä. Ylemmässä kuvassa näkyvät vielä vanhat viemäröinnit.  Alemmassa kuvassa näkyy jo uusi muoviputki, joka asennettiin eilen.Seuraavana vaiheena olisikin sitten peittää olohuoneen viemäröintiurat hiekalla ja valaa betoni päälle ja alkaa kasaamaan lattiaa paikoilleen. Tässä kuva olohuoneesta.
Keittiön allaskaappi sai myös purkutuomion, jotta viemäröinnin sai tehtyä. Myös allaskaapin alla oleva lattia piti purkaa ja mättää siellä olevat purut pois. Alla olevat purut olivat kuivia, kuten myös muualla talossa olleet. Alkuviikosta pyysin myös tarjousta uusista keittiönkaapeista ja saapi nähdä milloin tarjous tulee ja paljonko maksaa. Tässä kuva keittiön purkukohdasta. Lisää nykyisestä keittiöstä ja suunnitelmia tulevasta laitan blogiin lähiaikoina. 


Allaskaapin mentyä pitää siirtyä tiskaamaan kylpyhuoneeseen. Tiskit vain vatiin ja menoksi.  


Lopuksi vielä kuva Manusta, joka tunkee itsensä aina joka paikkaan. :)
Ps. Kävin tilaamassa vessaan lattiakaakelit, joiden toimitus on huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Siihen saakka käydään vielä ainakin ulkohuussissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti