lauantai 2. heinäkuuta 2016

Edistynyt keittiö

Askel kerrallaan. Taas on keittiössä tapahtunut edistystä. Tää kesä on kyllä miun mielestä tosi huonoa aikaa remontointiin. Pihahommia pitää tehdä tai eihän niitä ole pakko, mutta ei malta olla tekemättäkään. Sitten on paljon muitakin aktiviteetteja, juhlia, reissuja ja menoja, joita ei halua jättää väliin. Pitäähän sitä nyt elää ja nauttia kesästä. Se kyllä tarkoittaa sitä, ettei talon remontoinnin vauhti ole huippuluokkaa. No, jos sitä syksyyn mennessä kaikki olisi valmista. Toivossa on hyvä elää. Niinhän se lapamatokin sanoi toiselle.

Keittiö on nyt edistynyt taas eteenpäin. Olohuoneessa ja vessassa ei ole tapahtunut mitään. Jotenkin nyt kesäaikaan ei edes haittaa, että ulkovessa on käytössä. Luulen kyllä, että syksyllä iltojen pimetessä mieli muuttuu. Silloin olisikin varmasti ihan kiva, jos sisävessa olisi taas olemassa. No eiköhän se olekin. Vessaan on olemassa jo kaikki tarvikkeetkin paitsi seinäkaakelit. Ne vain pitäisi asentaa kaikki paikoilleen. Helppoa kuin heinän teko.

Tässä on nyt keittiön edistysaskelia. Aiemmin sanoin, että laitan kuvia vasta sitten, kun keittiö on kokonaan valmis. Nyt keittiöstä puuttuvat vielä listat, jääkaappi, hana, verhot ja muut sisustustavarat. Sähköt on osittain viritelty. Sattui hieman huonosti, että sähkömies on nyt pari viikkoa lomalla. Sähkötyöt jatkuvat sitten hänen loman jälkeen ja saadaan valaistus ja muut kytkennät keittiöön. No sekin aika koittaa, että keittiö on täysin valmis, mutta tässä vielä vaihekuvia.

Ylämaan vihreää olevat kivitasot. Näyttävät aika tummilta, mutta vihreänsävyisenä.

Juhannusruusu -tapetti ja vihreät puolipanelit

Keittiön allasseinusta ja seinäkaakelit 1/3 ladonnalla

Altaat eivät ole vielä käytössä, joten kelpaa kissallekin

Hellaseinusta, vaikka hella ei olekaan vielä paikoillaan

Huono kuva, mutta vuoden 1990 kalenterikaakeli kaakeloituna laattojen sekaan. Kaakelin hankin monia vuosia sitten kierrätyskeskuksessa. Nyt sille löytyi paikka.

Kierrätyskeskuksesta hankitut kaakelit pikkuiseen sivutasoon hellan viereen

Laattojen saumausta. Onnistuin itse saumaamaan ne!

Valmis saumaus!

Koko keittiö

Siinäpä sitä keittiötä. Tässä vielä kuva juhannukselta. Jotenkin tuntuu aina niin hienolta, kun saa vetää lipun salkoon ja ihailla sitä siellä sitten. Se on kuin juhlahetki. Meiän karvatassukin kävi ihmettelemässä ja maukumassa lipputangon alla. Hassu kissa :) Palataan asiaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti