torstai 4. elokuuta 2016

Valmis keittiö

No nyt on keittiössä vihdoin valmista. Vielä tosin muutama lista ja kattolamput uupuvat, mutta muutoin on aivan käyttökelpoinen keittiö. On se nyt niin hienoa, kun saa tiskata ja tehdä taas ruokaa keittiössä. Oikein ylellisyyttä, kun ei tarvitse viedä astioita vadissa kylpyhuoneeseen pestäväksi vaan on tiskikone, mikä hoitaa homman. Nyt voi tehdä uunissakin taas ruokaa, eikä tarvitse sählätä keittolevyn kanssa. On tää elämä nyt paljon helpompaa. :) Tässä kuvia ennen ja jälkeen.


Ennen


Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Tästä kuvakulmasta ei ole ennen -kuvaa,
mutta tässä keittiö remontin jälkeen


Sitten vielä muutama yksityiskohtia keittiöstämme. Parissa edellisessä kuvassa näkyy talon alkuperäiset 60-luvun ruokakomerot. Nyt remontin jälkeen ruokakomeroita jäi vain yksi, koska jääkaappi tarvitsi tilaa. Miusta tällaiset ruokakomerot on tunnelmallisia vanhanajan juttuja. Tää komero on keittiössämme hyvin tarpeellinen ja kelpo käyttää nykyisinkin. :)Yksi yksityiskohta keittiössämme on myös hellan taustalla oleva kalenterilaatta, jonka olen ostanut vuosia sitten kierrätyskeskuksesta.


Hanaksi meille valikoitui ihan perus Oraksen Safira hana. Myös vastaava käyrällä hanalla oleva malli oli yksi vaihtoehto, mutta päädyimme sitten kuitenkin tuohon perushanaan. Altaita keittiössä on kaksi, jotta on tilaa esimerkiksi nyt syksyllä perata sieniä, putsata marjoja tai puuhata jotain muuta vastaavaa.Lopuksi pitää vielä laittaa kuva tapeteistamme, jotka ovat mielestämme tosi hienot täällä keittiössä. Tapetti on Pilgren & Ritolan mallistosta. Ritva Kronlund on suunnitellut sen ja mallin nimi on Juhannusruusu.


Siinä oli meidän keittiö. Seuraavana remontti edistynee vessan osalta, joka valmistunee joskus lähiaikoina. Hyvää torstaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on hieno keittiö nyt. Oletko käynyt katsomassa muita blogeja? Tässä blogissa on ainakin puutarha-asiaa: http://paivanpesanelamaa.blogspot.fi/?m=0
    Hyvää elokuuta! M

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Käyn katselemassaa kyllä silloin tällöin muitakin blogeja ja päivänpesänelämää on myös tuttu. Pitäisikin tehdä blogilista myös tänne omaan blogiin. :)

    VastaaPoista