tiistai 25. lokakuuta 2016

Lunta ja kanervaistutukset

Tänään satoi ensilumi tänne meillekin ja maailman kirjat on taas päiväksi sekaisin. Lehden lööpit taas varmasti hehkuttavat, kuinka talvi yllätti autoilijat. Niinpä. Suomessahan ei olla totuttu talveen, eikä siihen osata varautua. No joo. Itsekin ajelin tänään kesärenkailla ihan hissun kissun. Nyt maisema muuttui hetkeksi talviseksi ja lumen myötä tuli jouluinen fiilis. Kumpa sitten joulunakin olisi vielä lunta. Nyt pimeällä ulkonakin näyttää lumen myötä valoisammalta. Tää on tällaista hetken huumaa. Ehkä jo huomenna lumet ovat poissa, jos sääennusteisiin on luottamista. Nyt voi kuitenkin hetken fiilistellä.

Meidän Manu-kissakin on ollut aivan ihmeissään, mitä valkoista ulkona on. Kesällä Manu kävi lähinnä vain syömässä ja nukkumassa sisällä, mutta nyt ilmojen kylmetessä hää on alkanut olemaan enemmin sisällä. Ulkoilu on siis yleensä Manun lempipuuhaa, mutta lumi aiheutti tänään hämmennystä. Kun päästin Manun ulos, niin hää jäi vaan istumaan ja ihmettelemään terassille ja tuli kohta takaisin sisälle. Sitten oli kohta uusi yritys ja hää uskaltautui jo pienelle lenkille, mutta tuli vähän ajan päästä takaisin sisälle ja piiloutui sänkyyn peiton alle nukkumaan. Manu oli ihan hassu, kun tietää millainen hää muuten on. Ehkäpä hää tottuu tuohon lumeen talven myötä taas. :)

Lopuksi vielä kuvia kanerva- ja calluna-asetelmista, joita laitoin jokunen päivä sitten ulos ja otin kuvat. Tekisi mieli käydä hakemassa vielä lisää noita ja tehdä asetelmia vielä sammalta, varpuja ja muuta metsän tavaraa hyödyntäen. Saa nähdä voinko ohittaa kukat, jos ne kaupassa osuu matkan varrelle. ;)

Romupyörä sai koristusta


Romunkeräyksestä löydetty kattila on saanut kukat

Callunoita havujen kera
Tervetuloa meille

Oikein hyvää maanantaita kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti